A jsme v tom

A jsme v tom

Anotace: Unáhlené, ale přeci jen něčím přátelské.

Ano, milý floutku,
sedím tiše v koutku,
i já mám ráda svůj klid,
tak mě prosím nech už být.

Přemítám tu o životě,
o lásce, hněvu, strachu, slotě,
přemítám tu o nás dvou,
a hle, pochybnosti vytanou.

Co já cítím? ptám se sebe,
sama, s Tebou či bez Tebe?
Máš mě vůbec ještě rád?
Nebo jsi jen můj kamarád?

Jak je život unáhlený,
chození, sex a pak pleny,
a už máme děcko hravé,
kam se na to tvůj plat hrabe.

Aspoň máme na chleba,
ostatní je netřeba,
jen když máma dítě kojí,
pyšný otec v zádech stojí.

A že jsme to rodina,
chudá, ale z Kolína!
Autor MichTry, 08.08.2008
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, kikis, denebrin, labuť, Psavec, Holis, Egretta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

gratulace.

03.12.2012 17:17:40 | Robin Marnolli

:-))

04.04.2009 18:49:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí