Bílá pěna na holení

Bílá pěna na holení

Anotace: .

Bílá pěna na holení
a v ní kapka krve.
Tohle však není zranění,
jako každé druhé.

Břitva ostrá padá k zemi
na hladké čisté dlaždičky.
Do ticha náraz zazvoní
- netušily ani sudičky.

Kaluž roste, rychle chladne,
nikdo se domů nevrací.
Tělo zcela bezvládné je.
Teď duše se vytrácí.

Smutné nehody se občas stanou,
někdo ztratí duši milovanou.
Chladné větry pak přivanou
osobu, nikým nepozvanou...

... Smrt.
Autor nhima, 09.08.2008
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Grimble Gromble, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi moc líbilo. HLavně ten konec. :)
uděluji tip :)

09.08.2008 13:28:00 | Grimble Gromble

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí