Jsem....

Jsem....

Anotace: Někdy musím ze sebe tu bolest vyndat.

Cítím bolest tam kam se podívám
V mých snech, když je zima úděsná,
toužím po teple, které je můj nepřítel.
Jsem zahalena tmou a světlo nikde na obzoru není.
Jsem tu jen já, která touží po lásce
a místo toho cítí jen samou bolest.
Jsem uvězněna v minulosti, jako pták v kleci.
Trpím bolestí, co se stala v minulosti.
Jde se mnou, jako můj prašivý stín.
Jsem jako krev na sněhu, co zanechává stopy
a nikdo neví čí vlasně je.
Jsem jako úbohý list, co spadá ze stromu dolů.
A přece doufám.
Autor Bianka dela Richi, 09.08.2008
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí