Pásek z pyramid

Pásek z pyramid

Anotace: ..,

špatně zacouvám
v autodromu
a na žal
vypiju
flašku vodky

když se mi
cukrová vata
rozplyne
na jazyku

s ulepenými prsty
tě hledám
v davu

plazím se
v trávě
až mám
zelená kolena

když se najdem
roztouženě
si navzájem
nazvracíme do úst
a druhý den
si nebudem pamatovat
alkoholové polibky

ráno přes tričko
pohladím
tvůj pásek z pyramid
a budu prosit
kocovinu
o odpuštění

pak odjedu
přemýšlet
pod větrné elektrárny

koupím si
měsíční kámen
a minerálku
ve skle

budeš mi chybět
v podzemních garážích
za monotóního zvuku
kapající vody

a

zítra
si dám
propíchnout jazyk
rezavým hřebíkem
Autor jitro, 09.08.2008
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemá být libivá, nic hezkého na ni není

10.08.2008 10:21:00 | jitro

To zvracení do úst se mi nelíbí:-(

09.08.2008 16:31:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí