Procitnutí v kotli

Procitnutí v kotli

Anotace: ..tak včera na koncertě jsem objevil nový způsob života, něco jiného než jsem žil do včerejšího dne...uvidíme...

Ač se to může zdát podivné,
procitl jsem za zvuků tvrdé hudby,
odhodil jsem plášť z pohádek,
otevřel jsem oči a spatřil svět.

Do dáli poslal všechny sestřičky,
smyšlené osoby které si na to jen hrají,
lásku oplácení posměšky,
protože milují tisíce jiných.

Procitl jsem za zvuků železné panny,
pod modrou oblohou bez hvězd,
trošku jiný člověk ze mě se stal,
do povzdálí jsem odsunul strach a bolest.

Ač se to může zdát podivné,
nebyl to sen, byl to včerejší den,
už ty lidi nepotřebuji, vlastně ani jsem je nepotřeboval,
hrají si na něco co nejsou.

Odhazuji jejich světy plné přetvářky,
bolestných chvil při trošku piva,
tak si říkám nemám Vás už rád,
vy moc dobře víte, kdo jste.

Špinavé lidi se špinavou duší,
bez slitování a všeho okolo,
milují sebe a jiné protože jich jsou tisíce,
sbohem sestřičko, sbohem prokletá děvko…
Autor Láďa, 09.08.2008
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: 6thSun, Veru, Psavec, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vůbec sem to nepochopil. Asi jde o koncert IRON MAIDEN, ale začal si je nenávidět, nebo Ti jako k něčemu dopomohli...? V druhém případě bych musel dát SuperTip :-)

15.08.2008 09:41:00 | 6thSun

Kotel je síla:-). /Se špinavejma lidma nesouhlasim. Možná sou špinaví. Ale třeba jen navenek. Třeba jen na oko. Věc stylu. Přesvědčení. A nemusej mít špinavý duše. Je to stejný jak "čistý" lidi. Navenek čistý a ty duše můžou bejt jak saze:-) /

13.08.2008 14:10:00 | Veru

jo, v kotli to vzdy viri energii,
ktera ma tu silu lidi transformovat ...

09.08.2008 20:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí