Omlouvám se za lásku

Omlouvám se za lásku

Anotace: jedno malý nedorozumění..

Promiň že tak slepá byla
Promiň že tě tolik chtěla
Promiň že do očí ti koukala
Promiň že se červenala
a Promiň že tě milovala..
Promiň že ti stále psala
Promiň že ti vlastně lhala
Promiň za sveho tě brala
Promiň ani tě nepolibila
Promiň ona ji laska omrzela
Promiň že ti ubližila
Promiň ona vážně není dokonalá..
asi je moc malá..víš..
Autor Thesssinka, 10.08.2008
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, W.O.K.O., Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kouzelné!

12.08.2008 11:00:00 | W.O.K.O.

Malinko mě mrazí, ale jinak dobře vymyšlené aprocítěne asi, ahoj

10.08.2008 14:37:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí