Zpoždění

Zpoždění

Anotace: ....................

11 minut do půlnoci,
hodiny tikají,
den končí,
noc začíná,
medvědi na pouti,
lidé v nouzi,
dlouhé zpoždění,
něžné vábení,
nové osudy,
hrajeme karty,
tiché lásky,
neviditelné polibky,

tři minuty do půlnoci,
ostny na srdci,
sovy houkají,
strašidla lesem se toulají,
prázdné hrnky od kávy,

jedna minuta po půlnoci,
nastupujeme do vlaku.

páni v kloboucích,
dámy v drahých šatech,
všichni někam spěchají,
nikdo se neohlíží,
příchuť času,
jízdní řády se ztrácí.
Autor Vlk v rouše, 10.08.2008
Přečteno 292x
Tipy 15
Poslední tipující: Montynka, deuxEm, Churry, carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, LauraKošinová, labuť, WAYWARD, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zpoždění má někdy cenu života...

10.08.2008 20:07:00 | Churry

Ach, ten cas,moc hezka basen.

10.08.2008 19:53:00 | carodejka

ty hodiny..ehmm tykají nekomu nebo tikaji- jako cas

10.08.2008 16:44:00 | saddova

Magické hodiny...

10.08.2008 15:22:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí