Vina

Vina

Anotace: ...

Viděla jsem plakat anděla,
stál uprostřed pole, raněn,
já v koutku tiše seděla
a můj zrak lpěl pouze na něm.

Stokrát jsem chtěla odejít,
nevnímat jeho hoře,
vinu si nechat deštěm smýt,
svou duši nechat shořet.

Vinu horší než- li nenávist,
ta mi v srdci rány nechala
a popel z mnohých, mnohých míst
na tváři mám, já nelhala.

Nikdy už se nechci vrátit
a tu bolest cítit znovu,
přestože nemám co teď ztratit,
nemůžu, ne, nesmím domů.
Autor little.punkie, 10.08.2008
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: JohnyD.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

koment viz výš + pozor na rytmus

10.08.2008 21:39:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí