Zničené štěstí

Zničené štěstí

Anotace: 2006

Obrací se zády, kdo měl rád,
odchází a hořce pláče,
kéž jednou pochopíš snad,
že štěstí je malé ptáče.

Lítá si sem a zase tam
a nezavřeš ho do klece
a můžeš si za to jenom sám,
ty ublížils mu přece.

Bez rozvahy jsi mu pera vytrhal
a ono spadlo na zem,
brzy jeho život vyprchal
a všechno je špatně rázem.

Můžeš jen tajně přát si,
že třeba jednou odpustí,
až najde pravdu v řádcích,
co psals, kdo tě opustil.
Autor little.punkie, 10.08.2008
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: JohnyD., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snahu o rym jsem zaregistrovala a dokonce si troufam rici, ze mas i cit pro rym,ale bylo by potreba to jeste propracovat

10.08.2008 21:38:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí