NE TADY (1995)

NE TADY (1995)

Anotace: tak jedna tak nějak o andělovi a bezmocí

od brány záře tak jemná
kolem té hlavy anděla
a z temna křídla démonova
u bran nebe vzpurně šuměla
buď sbohem, řekl anděl
ne zbytečně jsi tu dneska stál
ne vše jsem v světě nenáviděl
proto tě někdy pozvu dál
v nebeském ráji ptám se
na smysl mého bytí
a satan náhle objeví se
že odpoví jen sytý
najednou jas pohasíná
můj sněhobílý anděl tiše
přez slzy jemně zasténá
a smutně vzlétá do výše
hrůzný chechot raracha
rozléhá se nejsoucnem
asi nikdy nespojím se
s vytouženým budoucnem
zažloutlými zuby sápe
kope nohou okovanou
ohavnými drápy drápe
duši moji, křehkou, malou
proč mě nikdo nepřipravil
na tuhle smutnou skutečnost
už dlouho mám na vás všechny
velký vztek i zlost
Autor cado, 12.08.2008
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: jára spots, Actafool
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no - jak říkám - dobrousit - tohle by krásně plynulo dybys to maloulinko přičísl... na pár místech to drhne při hlasitým čtení, očima a rozumem to sedí... :o)

02.09.2008 09:05:00 | hanele m.

nevim proč (nedokážu napsat důvod) ale moc se mi líbí tvůj styl skládání slov a vůbec celého psaní..

14.08.2008 20:59:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí