Sluníčko

Sluníčko

Anotace: Copak mě to zrána hřeje? Sluníčko se na mě směje!

Přidrzlé je maličko
tohle ranní sluníčko
Chvíli kouká
pak se schová
Ať mu dojde
jak se chová!

Během zimy se jen fláká
jenom napůl klidně maká.
V létě se však nesluší
tahat lidi za uši!

Přesně podle ranní směny
paprsky jsou připraveny
s každou další hodinou
intenzity nabydou.

Když se slunci svítit daří
to pak teprv pěkně paří!
Až to někdy přehání
úpaly nám nahání.

Slunce k létu prostě patří
i tehdy, když svítí za tři.
Z rána náladu hned zvedne
a i když je neposedné,
chci mu tímto poslat přání a osobní věnování:

"Jen pro tebe, Sluníčko...
Ať tě pro nás svítit baví, vždyť jsi naše štěstíčko" :-)
Autor Rozpalka, 13.08.2008
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Passive
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dík,za lehkost a krásný pocit ST

13.08.2008 23:38:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí