Bílé šrámy

Bílé šrámy

Anotace: ..ta je taky z doby..kdy mi bylo patnáct.. včera jsem vyhrabala dost starejch věcí..tak třeba pro Makretku :o))

Obloha je zas prosekána
tím nadělením bílým.
Letadla letí dálce vstříc
a každé k svému cíli.

Čáry se záhy rozplynou,
roztrhnou se - a zmizí...
...budou tu nové.
Staré pominou.
A byť je jich tam tolik pospolu
tak jsou si vlastně cizí.

Však přesto nádherné,
vyšité bílé krásky.
Někdy jsou krátké,
jindy rozměrné...

Omamné bez nadsázky !!!
Autor šuměnka, 19.08.2005
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí