Tvář

Tvář

Anotace: ...

Třpit zalívající tvou tvář,
jak karamel slupku pochutiny,
v ďáblu skrývající se svatozář,
co stéká z čepice od zmrzliny.
Tak proč nenávidíš mé nitro,
co pod tvým pohledem sténá?
Dokonalost,
marná sláva,
je pro mě moc silná káva,
bohužel mockrát se stává,
že ani láska se nepárá,
se slabostí jenž postihuje,
ty které něha nepotká.
Zlost si na nich libuje.
Však né láska,
ale dýka v břuchu,
lepší než nadějí stovky duchů,
jedinečnost pravdě dá.
Autor HKvH, 14.08.2008
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, okapovaroura, Bíša, Emily Winnacott, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí