Hra

Hra

Anotace: není hra jako hra

hra o život
hra o peníze
hra o lásku
hra o štěstí

kdo nehraje nevyhraje
kdo hraje šanci má

každý ale hraje

teď jde o to co vyhrát se dá

hra s časem v nemocnici
mnohdy konči tragicky
Vteřinka sem,Vteřinka tam
čí život teď zapaltil daň

hrát o lásku?
no to se snad nedá
teda pokud to není povětrná žena
ale to vlastně s láskou společného nic nemá

o život hrajeme každý den
co víme , co nás muže potkat jen
sníme něco špatneho, přejede nás auto
nebo nějaký magor s atomkou
ukonči všechno toto

dnes už nění důležité jak budeme hrát
ale jak to bude na konci vypadat

ale ja si radši zahraji a to gemblér nejsu
po lekci radši budu hrát a riskovat
než nečině koukat a vše si nechat libit

samozřejmě fair-play hrát
i tak se dá vyhrát
Autor nerousek, 16.08.2008
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí