atomy...rozložený na tóny…

atomy...rozložený na tóny…

Anotace: malé vůůdůůů jak probořit pevnou půdu…

cesta zpatra
do nitra…
cesta nekončí
ale začíná…

atomy jsou:
protony neutrony
kolem hejno elektronů…
kdepak!
jenom slupky z cibule
jedna se skládá z další menší
pěkná malá zoologická…

tak dál…

z každého jednoho
protonu,neutronu,elektronu
další tři ,,kvarky,,
a každý ve dvou verzích
veselý a smutný…
Kdepak!

tak dál…

každý kvark z ,,hadronu,,
což znamená
že jednoho smutného
drží dva veselí…
a to je konec? ale kdeže…
tak dál…
to je psina
Já nic já muzikant
drmolí Neutrina...
Mě si nevšímejte
Mě jen tak nechytíte…
Co Vy vlastně víte?

tak dál…
Tedy kdo si tohle objednal?….
Potvůrky malé
podivné Miony
...a další čtyři ,,kvarky,,
to už je ,,na prášky,,….
,,podivín,,
,,šarmantní,,
,,spodek,, a ,,svršek,,
ach ten Vesmír
elegantní...

Jaké je tedy Tajemství vesmíru?
Je to Říše Divů...
bílého králíčka a kouzelné nory
Jsme jedna velká rostoucí rodina
a máme rodinné vztahy…

že by nakonec přeci jen
obraz poezie?

Vesmír je harfa
a my stočené vibrující struny…
Vesmír je píseň
a my nekonečné slabounké tóny….
Autor enigman, 17.08.2008
Přečteno 298x
Tipy 17
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, SZN, Bíša, Psavec, Lota, hanele m., okapovaroura
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..záhada hmoty..:-))

18.08.2008 20:00:00 | igniss

Díváš se vysoko...a vidíš daleko...

17.08.2008 16:39:00 | SZN

...bezva nápad...díky za radu...jdu všechno převracet na tóny... :-) MOC SE MI TENHLE KOUSEK LÍBÍ

17.08.2008 11:03:00 | Lota

Vesmír je harfa
a my stočené vibrující struny…
Vesmír je píseň
a my nekonečné slabounké tóny…

ale je krásná celá... povedená :o)

17.08.2008 00:40:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí