Konečně už vím, co chci..

Konečně už vím, co chci..

Anotace: ...

Chci se ráno probudit a hodit za hlavu svůj dosavadní život
Chci si konečně začít zpívat u snídaně
Chci se Koupat a necítit stud.
Chci volat do všech směrů, že už konečně vím co chci!

Chci uspokojit touhu, kterou nenasytím
Chci vymýšlet si rýmy i když na papír je nezachytím
Chci poděkovat za smrt, když život mě už nudí
Chci plakat, smát se, když po ránu se budím

Už opravdu vím co bych chtěl
Pustit motýla, který zabloudil..
Uletěl…….

Chci pochopit život ve své podstatě
Chci líbat tě a přitom neznát tě!

Chci lásku s nenávistí spojit v jeden cit

Jen vím co nechci!!!
Opravdu ti nechci ublížit!
Autor vojta petr, 17.08.2008
Přečteno 330x
Tipy 10
Poslední tipující: Maryje..., lennerka, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., LauraKošinová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...moc pěkné chtění...

26.07.2011 21:33:00 | Maryje...

tak tohle se mě opravdu líbí, každý jeden verš má co do sebe :) hezky se to četlo a máš tak pěkné myšlenky ;)

11.11.2008 17:09:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí