Cíl našeho čekání ...

Cíl našeho čekání ...

Anotace: .... možná nebude nic víc ... než konec čekání ...

.

čekám až těhotná Jitřenka porodí ráno
na střeše z vlnitého plechu
garáže rodinného domku
kde přebývám

ten dům je v mých snech,
jako ostatně i ta rodina
co patří do rodinného domku
na periferii myšlenek od nikud nikam

čekáním záplatuji prošlý čas
než zmizí v minulosti
projetých vstupenek
na druhý břeh

Přesto
tě mám rád
čím dál víc živote,
protože již dobře vím,
že i když se zázraky nedějí,

..... nepřestanu na ně nikdy věřit ...

*

.

--------------------------------------------------

-*

Comment Jarce .... k dílku .. " Mít se rád "

.
Autor HarryHH, 18.08.2008
Přečteno 350x
Tipy 17
Poslední tipující: isisleo, igniss, Marfuša, Noc17, Joose, okapovaroura, JardaCH, Psavec, Lota, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěkně napsáno..

22.08.2008 12:40:00 | igniss

... já ti nevím ... nějak už na ně nevěřím ...

18.08.2008 21:03:00 | JardaCH

Dobrá.

18.08.2008 19:39:00 | Psavec

...jo, cítím to přesně tak...

18.08.2008 19:01:00 | Lota

...je to bezva ST

18.08.2008 17:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí