Srdce v srdci

Srdce v srdci

Anotace: Bez.

Ty jsi to červené,
já chci být zlatým,
stát se chci dítětem.

Milují se dvě.

Zlaté ze světla,
červené z bolesti,
obě z Boha.

Láska zahnala strach,
co ulpěl na lampách panen,
červené víno co piješ na srdce,
v dalekém kostele řekl kněz amen.

Až zlaté vyroste ve zralé,
bude taky červené.

Zlatý věnec vítězů,
ochraňuje nevinné,
nejsou ještě při síle,
co chystají se na cestu,
s trnovou korunou.

Krev kdysi stékala,
po zlatých paprscích,
sílících nevinností.

Cestou je červená,
barva co znáš,
maluješ srdíčko,
malé co nezklame.

Hraje si na lásku,
ve stínu červeném.

Modrý klid osudu,
úlevu přináší.

Dovolí srdíčku,
malému skotačit,
pod slupkou z bolesti,
po boji s neřestí.

Spojená srdíčka,
Bůh sám si u sebe,
maluje pro Nebe,
když má chvilku čas…
Autor IvoMaria, 19.08.2008
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: okapovaroura, Bíša, Iva Borecká, saddova, Romana Šamanka Ladyloba, LauraKošinová, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

docela dobry, celkem se mi to zamlouvalo az na to " v dalekem kostele ...." to me moc nebralo :)

19.08.2008 09:58:00 | saddova

**krásné**

19.08.2008 07:42:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí