Žebříky

Žebříky

Anotace: ............

Lichotky pod okny,
nízké žebříky,
žádné provazy,
žádné úspěchy,

dvanáct růží,
pod dveře vkládám,
milostný vzkaz,
přikládám,

slepé lásky,
tmavé šátky,

nápisy na ulici,
léty vybledly,
bílí racci,
nad loďmi,
potravu loví,
jejich bezstarost jim závidím,

snažím se žít,
někoho mít rád,
nemít co ztratit,
do budoucnosti snít,
s málem si vyžít,
radost ze života mít,

kousek sýra,
mi tebe,
pokaždé připomene,
když vítr z jihu přivane,
libé vůně,
Karibské vlny,
v mušli schované.
Autor Vlk v rouše, 19.08.2008
Přečteno 222x
Tipy 12
Poslední tipující: jupiter, Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, Psavec, její alter ego, Bíša, LauraKošinová, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase smutná :( pak jsem taky smutná

19.08.2008 22:32:00 | její alter ego

Poslední sloce nejde nic vytknout.

19.08.2008 18:39:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí