Co s tím

Co s tím

Anotace: Bez.

Krev stéká po tváři Ježíše Krista,
první kaňka malého prvňáčka,
co začíná cestu,
voják si sundal neprůstřelnou vestu.

Kolejiště vlaků,
co i nedojedou,
skladiště představ přes růžové brýle,
most nad řekou,
teď je ta chvíle...

Volnost srdce a život ženy,
do tajemství pohroužený,
stále jsem tím okouzlený.

Vláha z mraků polní tráva,
vlásečnice aorty.

Barevné kruhy pod očima,
květy růží na očích ženy.

Veronika svírá v rukách,
roušku Kristovu,

a co děláš ty...
Autor IvoMaria, 20.08.2008
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: okapovaroura, Myrja, Holis, Bíša, WAYWARD, Sandra_T, igniss, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...hloubka podání a inteligence člověka skloubena
v básni,gratuluji

20.08.2008 16:54:00 | WAYWARD

co s tím? nevím, ale zanechala ve mě hluboký dojem ... úžasná slovní spojení a obrazy, ST

20.08.2008 15:25:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí