Möbiova páska ....

Möbiova páska ....

Anotace: ..... a náš ... jednorozměr ...

.

Provazová lávka nás oba neunese
v Honkongském smogu
domácího popcornu

centrála čínské televize -Television Cultural Center
můstek mezi dvojicí gigantických věží
se vzpíná k nebi Möbiovou jednoplošnou tváří

na vánoce konečně pojedu domů
uprostřed léta
čeká mě teta
nesmrtelná
Pavlína Filipovská zpívá „Normálně“
na nebi zašlých hvězd
pro pamětníky

a já
se jen tak
s tím potýkám ...

*

------------------------------------------
*

Comment skvělý autorce z Písmáku "baronka"
k dílu .... "Báseň o řece plné leknínů ..." ...

*
Autor HarryHH, 22.08.2008
Přečteno 317x
Tipy 11
Poslední tipující: Elča, radexk, Noc17, Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, enigman, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to se mi, člověče, hodně líbí

27.08.2008 22:17:00 | Elča

originalni..pekny obraty, sic nemusim moc ty nazvy v basnich,ale i pres ne tip

22.08.2008 13:12:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí