být pořád v tom laufu

být pořád v tom laufu

Anotace: takový neuspořádaný, nevím jestli si z toho někdo něco vezme

být pořád v tom laufu
mít pocity
jež stojí za to
někomu jinému
zpívat

sběrač zažítků
konzum má mnoho podob
aniž by nám řekl
že jsme v něm až po krk

iluze v iluzi
dva v jednom
tři v jednom
a pořád jeden svět

kam ten spěch
cožpak mohu zemřít významněji

a co cesta
kolik jich ještě zbývá
Autor radexk, 22.08.2008
Přečteno 463x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Holis, igniss, maliska, saddova, SZN
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře napsaná.

22.08.2008 22:28:00 | Psavec

...základní myšlenky položené v otázkách tip

22.08.2008 18:35:00 | WAYWARD

máš tip, hlavne za to, ze mne to oslovilo...da se o tom premyslet

22.08.2008 15:10:00 | saddova

Cesta je jen jedna a na konci nás čeká taky jen jedno

22.08.2008 15:01:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí