Tečka za ocasem

Tečka za ocasem

Anotace: "K"

Má paní ..

Než odejdu, chci Ti něco říct.
Nechci, abys plakala nad mým odchodem,
nechci, aby fyzický konec se utopil v slzách.

Má paní ..

Nejmilejší na celém světe,
jemná ručko, jenž krmilas mne a hladila,
jemný hlásku, co houpals mé city v síti pochopení,
neplač, já neztratím se v mysli zapomnění..

Příteli..

Bylas, jsi a navždy budeš mou součástí,
ty, cos milovalas mne, ač ostatním zdála jsem se "blé"..
ty, cos plnila můj kožíšek polibky, a vzívala mou krásu
zůstaneš v záři duhy mého života - jen Ty..

Moje paní...

Ač fyzický kontakt byl nám odepřen,
zůstávám navěky s Tebou,
v batohu do školy, v noci na polštáři,
za dveřmi příchodu, budu tě vítat, ač ty neuvidíš mne,
vzpomínka bude mi pohlazením ..

Zázraku mého života..

Jednou, setkáme se zase, tam na konci,
za duhovým mostem čekat Tě budu,
pro další život vtělím se v přítele,
v životního partnera ..

Abys již nikdy, nemusela plakat ..

Tvá Láska byla mi odplatou za potkaní život,
a kdybych mohla, neváhala bych vrátit se zpět do tvých dlaní ..
Ale teď, buďme šťastni za ten čas, co byl nám vyhrazen.

Jednou, já to vím .. shledáme se na modré stuze - nebi..
tam vysoko v dáli .. mezi anděli ..
...
...
Vlastně, jen ti zapomněli dát křídla ..
Autor Analisieren, 22.08.2008
Přečteno 266x
Tipy 8
Poslední tipující: cevert, Jiparo, malá čarodejnice wiggová netopýrková, excited, Holis, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako vždy, jasná a pěkná1

12.09.2008 15:04:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí