Na oprátce

Na oprátce

Anotace: To se stáva...

Jen pohledem proříznout kůži
A vědět, že to nepomůže.
Snad ten samotny proces sladce
Vykouzliv spousty variaci
Natolik baví nešt'astniky,
Že tyto nebezpečné cviky
Stanou se lákavěj než kdysi.
A oba pak v oprátce visí.
Autor Alisa 16, 24.08.2008
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí