Když umře sad

Když umře sad

Anotace: Třeba je to podzim...

Umřel srpnový sad
Nad okrajem mých snů.
Třeba měl někdo rád
Ponurou pustinu.
Vzkřeky bavili sluch
Zde je vše naopak
Poutník spustily duch,
Zanechal mi svůj zrak.
Vidí tisíce míst
Děsivě dalekých.
Snový srpnový sad
Ještě snad neutich.
Autor Alisa 16, 24.08.2008
Přečteno 221x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí