Jé, pane

Jé, pane

Anotace: pojďte sem!

jé, pane, pojďte sem
usedněte na můj práh

jé, pane, pojďte sem
na konci všech našich snah

je už jenom tma peklo a koláče
makové, duhové, jaké jen chcete

hlavně když zůstanete,
pane, vy pláčete?

nad dlouhými slunečnicemi
co padly k zemi

/vzdychaly k zemi
a ta mlčela.../

ke mně mlčela.

jé, pane pojďte ke mně
zaženu jemně
vaše chumury...

pane, vy se smějete?
vy se mi smějete?

smějte se, pane, krutě se smějte
hlavně, když zůstanete...
Autor Franti, 24.08.2008
Přečteno 220x
Tipy 14
Poslední tipující: WhiteSkull, Fish, Veru, adida, fialová, Psavec, maliska, okapovaroura, Holis, Churry, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pane...

26.08.2008 18:07:00 | Veru

Taky mám ráda Hanu Hegerovou:-)

24.08.2008 18:29:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí