Šeptej...

Šeptej...

Anotace: ...jsem hrozně lechtivá a nejvíc když mi šeptáš do ucha!

Šeptej mi až se budu ptát
Až budu chtít znát odpovědi
Šeptej a já se budu smát
Až spolu půjdem ke zpovědi

Šeptej mi nejtajnější tajemství
O kterých nemám potuchu
Nech chvíli snít tvý bláznovství
Ukaž mi moře rozruchu

No tak šeptej A s fantazií si začni hrát
Prostě šeptej a neptej se mě kolikrát

Šeptej co příjde po zítřku
Pohlaď mě k ránu po vlasech
Počkej si se mnou na bouřku
Pak o mě napiš v dopisech

Tak šeptej nenech mě v koutě stát
Jenom šeptej já začnu se zas ptát

Šeptej, že bude všecko jako dřív
Že zase budem mít se rádi
A nad copánky koňských hřív
Budeme vždycky kamarádi

No tak šeptej A s fantazií si začni hrát
Prostě šeptej a neptej se mě kolikrát
Tak šeptej nenech mě v koutě tady stát
Jenom šeptej jinak se budu asi bát
Autor Saymonan, 24.08.2008
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: denebrin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas drhne rým, ale je to krásně něžné a roztoužené

25.08.2008 10:44:00 | denebrin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí