Mezi světy

Mezi světy

Anotace: "2012"

Sbírka: Kubíček

Jsou cesty, který nevedou už dál.
Jsou světy a kde jsme my? Mezi nima.
A ty ses tolik zvěsti smál.
Na tváři jen pustá pantomima…

Jsou slova, která neřeknou už víc.
Jsou stromy a kde jsme my? V korunách.
Poleť se mnou na Měsíc.
Dřív než zůstane po nás jen prach.

Jsou vůně, který se vytratí.
Jsou řeky a kde jsme my? V pramenech.
Za hříchy se těžce platí.
Rozkvetlá země v kamenech…

Jsou znamení, který nevidíš.
Jsou hvězdy a kde jsme my? V souhvězdích.
A ty mi pořád ještě nevěříš,
Že jsme tomu blíž a blíž?!
Autor Moonlight7, 25.08.2008
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Tacca, Psavec, Cizinka, enigman, orca, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné...

25.08.2008 19:50:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí