Život v přesýpacích hodinách

Život v přesýpacích hodinách

Anotace: ...

Věci pomíjivé
čas odvál do dáli
Ručičky utekly zase kus dopředu
Jak je to líbivé
že my zde zůstali
prozatím

Tak jako písek
sype se v hodinách
tak se i vzpomínky navzájem překryjí
Však žádný kousek
ukrytý v hlubinách
neztratím

Život si cestuje
dolů a nahoru
Smutek i radost častí jsou hosté
To co nás spojuje
vášnivě miluju
srdcem

Jen rukou postrčím
dvěře otevřené
a oba pozvu dál usednout ke stolu
Hodiny otočím
Spolu se smějeme
věcem
Autor Ahimsa, 25.08.2008
Přečteno 277x
Tipy 14
Poslední tipující: myší královna, Sigurd II., Squat_the_world, labuť, Iva Borecká, j.c., Romana Šamanka Ladyloba, Cizinka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná se nakonec z těch hodin dostanem:) parádní,ST

08.10.2008 18:50:00 | Squat_the_world

Zavři dveře - smutek přesto příjde
hodiny přesyp - radost přesto pomine
ale smích - ten je jen Tvůj!
===
Jiří senior

28.08.2008 20:56:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí