Terorista v zemi nepřátelské

Terorista v zemi nepřátelské

Anotace: hmmmm

Stal se semínkem zrození,
otevřel mnohým oči,
znamenal jediné!
Spasení.

Královský pochod,
v čele jdoucí muž.
Spasitel.

Zachránil životy lidí,
zbavil se propastí,
zbavil se klamů, lží,
zapomněl na plno vrahů
a byl myslitel.

Jeden z nepřátel jde kupředu,
vidí velitele, krále,
pohrdání v hlavě.
Proč by měl zachraňovat?

Zbaví se dalších věřících,
odstřelovač nemine cíl,
král padá k zemi.

Tohle je konec dne,
konec velkého člena.

„Konečně další mrtvý“
říká si známý terorista.
S úsměvem pak odlítá
a mává zemi,
kterou právě odstranil.

Nikdo o něm neví.
Svobodná země znamená dnes svobodný vstup.
Autor come-past, 25.08.2008
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Belmon, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rymy me nezaujaly, rytmus ti skace, celkove to to pro mne neni dobre

25.08.2008 20:23:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí