Zelené čtyřlístky

Zelené čtyřlístky

Anotace: Pro Simíska

Sbírka: Kniha života

Starosti zakleté do kapek deště,
když stékají po tvářích Tvých.
Já chtěl bych je osušit a vykouzlit ještě
sedmý div světa - Tvůj smích...

Nerad se dívám,jak tříští se snění,
na to když slunce zapadá,
život se jako počasí mění,
něco se končí,zas začíná...

Po každém dešti, když zaplane slunce,
přijde i cestička duhová,
láskou a odvahou vyzbroj své srdce,
kéž víru a naději uchová.

Bolí to u srdce a píchá,
když náhle ztrácíme...
život nám karty stále míchá
vítr je rozfoukne...

Bolí to u srdce a píchá,
když oční víčka zavřou svět,
Tvé tělo ale stále dýchá
a srdce Tvoje - rudý květ.

Má v sobě odkaz krásných chvil,
moře růžových vzpomínek,
lásku, kterou do něj vlil
to jediný je lék
na Tvoje bolístky
zelené čtyřlístky
ty chvíle blízkosti
naděje na štěstí...
Autor Akrij8, 25.08.2008
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: Ariella13, Simísek, Bíša, Holis, Dev_LATea_princess, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plná naděje a síly... Krásná...

31.08.2008 15:17:00 | Ariella13

Nevím co jiného napsat... Než... Děkuji. Z celého srdce.

28.08.2008 19:40:00 | Simísek

Nádherný ...nemám slov :)

26.08.2008 01:11:00 | Dev_LATea_princess

tahle se mi líbí a navíc je pro Simíska ...
nádhera

26.08.2008 00:25:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí