Noc

Noc

Anotace: Prostě Noc :)

Dnes v noci se mi nechtělo spát ,
přemýšlela sem nad minulou nocí...
kdy sem viděla na nebi hvězdy jako každou noc stát,
ohromily mě svojí mocí...
stejně jako tvé oči,
do kterých když se dívám,
svět se se mnou točí a okolí nevnímám....

Jen se bojím,
že tenhle pocit stratím...
vždycky se to stane,
po tom co odejdeš,
na nádhernou noc stín smutku přistane,
a na můj poštář prší slaný déšť...
Autor Dev_LATea_princess, 26.08.2008
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Gabi, Caracol, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký Petiku =) su ráda, že si zase napsala další básničku =)

26.08.2008 16:48:00 | Gabi

neboj se, že to ztratíš, neplakej a vychutnávej si, že to máš..

26.08.2008 01:41:00 | Caracol

Slzy nic nevyřeší,ale člověku se aspoň uleví:-)

26.08.2008 01:10:00 | Jahodová kopretina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí