Noční vlak

Noční vlak

Anotace: Bez.

Sama duše v podkroví,
z loukotě slabé světlo,
za oknem vlaky co v noci budí,
plné duší noc co noc.

Čekáš na vlak poslední,
co vozí duše pod oknem.

Jaký bude vagón,
proč tak moc píská,
tvůj lístek poslední,
i klíče od auta…

Duše nic neváží,
co trpí samotou.

Očistec spálí,
tebe si rozdělí,
jak škebli zlomenou,
s vlakem posledním,
co budí tě prozatím.

Dnes v noci pojede,
jízdní řád nemění,
o vagón více,
odklonit černé slunečnice.
Autor IvoMaria, 26.08.2008
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: LauraKošinová, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí