Klika

Klika

Anotace: Bez.

Dveře s jednou klikou,
asymetrie života,
kulhavý Orfeus běží stovku.

Tajemství osudových dveří,
nevíš klika kde leží,
sníh co Slunce posvačilo.

Konec Mléčné dráhy,
kde pracuje zámečník,
jednostranných klik,
supernova vzdala dík,
za další kliku.

Klika na straně u tebe,
jednoruký si otevřel do Nebe,
klepal třikrát za život.

Není chyba zámečníka,
klika co se tebe týká,
rozhodni se otevřít.
Autor IvoMaria, 26.08.2008
Přečteno 303x
Tipy 12
Poslední tipující: okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba, LauraKošinová, WAYWARD, Marfuša, Myrja, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...se mi to líbí

26.08.2008 10:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí