Snědené oči

Snědené oči

Anotace: áno... svanda mufí být.

Za okny setmělo se, padla noc.
A sen se ke mně - posté - vrací
A nikdo nejde, nejde na pomoc
Jen luna tvář svou neodvrací

Za oknem tma, stéká po střechách
Je bolavá, hořká jak ranní káva
A mě zas dusí sen a jeho strach
Sen o muži, jenž nikdy neprohrává

Sen o dívce, jež byla muži dána
To tys ta dívka, však - ne - to ne já s ní

A zase noc, težká jak zlostná vrána
Mi zavře víčka a moje oči sní...
Autor Bůchví..., 26.08.2008
Přečteno 271x
Tipy 17
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, dablik007, okapovaroura, 6thSun, enigman, danaska, WAYWARD, sýc, Erion Fate, Marfuša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajimava.. Libi se mi!

28.08.2008 07:42:00 | dablik007

Viz 'danaska' :-)

26.08.2008 17:02:00 | 6thSun

Zajímavá báseň, oslovila mě.

26.08.2008 11:50:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí