Atom Heart Mother.

Atom Heart Mother.

Anotace: Název variací na Pink Floyd, zbytek vlastní.

I. Atom

Každý je malým sluncem,
každý je lucerna s plamenem věčným,
v našich hrudích to bouchá,
když reaktor srdce štěpí jádro.

II. Heart

Ta veliká pec na obzoru
dělala nám celý den ze života peklo,
ale my ji měli moc rádi
a jen jsme se usmívali.

III. Mother

A i když už to málokdo ví,
i matka Zem má žhavý střed,
svým krokem po ní ucítíš to horko,
když ji pohladíš.

IV. Space

V mrazivé nicotě vesmíru
spousta malých plamínků,
naštěstí také jeden obří pod jejich zemí
a druhý nad jejich oblohou ční.
Autor Huxley, 26.08.2008
Přečteno 220x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Romana Šamanka Ladyloba, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej :)

26.08.2008 15:19:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí