Temným lesem

Temným lesem

Anotace: Život je občas procházkou temným lesem.

Úzkost, strach i pohrdání,
přepadly mě znenadání.
Pocity v nás občas skryté,
mysl zaplavily hbitě.
Chce to sebeovládání.
Jsem snad ještě svojí paní?
Kráčím hustým lesem dál,
i Bůh by se tady bál.
Paprskem mi měsíc radí,
bludičky mě z cesty svádí.
Jen ten tlukot srdce mého,
je v tom něco podivného,
jako by mi radit chtěl:
nevěř roji lesních včel.
V tepu města, v rytmu lesa,
nedosáhnu na nebesa.
Únava i odhodlání,
co mi k cíli stále brání.
Odkládám i zbytky sebe
na rozhraní pekla, nebe.
To vše, zdá se ovšem málo,
pokoř se, nezkrotná skálo!

Snad se mi to všechno zdálo...
Autor Inge, 27.08.2008
Přečteno 229x
Tipy 7
Poslední tipující: denebrin, dablik007, poustevník Jirka, okapovaroura, Bíša, igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí