Protože všechno......

Protože všechno......

Anotace: .....má svůj skrytý význam

A pak že uklouzl na slupce od banánu
do mokré trávy k nohám
té slečny...
jak sladce se bojí
a jen dělá že neví,
s kým v noci tajně sní.
Zašlápl pár mravenců
a kytku oknem prohodil,
"Pro tebe má princezno"
protože ona přece ví.....

A pak že uklouzl na slupce od banánu
s následkem bodnutého srdce,
ostnatého drátu,
jako vratné lahve
nahlásil ztrátu,
jak utekl starý život
zavřeného nádraží,
koukej
vlak rozjel se
......prudce.....
Už nezastaví
Autor Niky..., 28.08.2008
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí