love is dance.

love is dance.

Anotace: ...nema stranka vyznani...

když tvoje prsty krouží po mojí kůži
nechci zapomenout
nechci aby něco končilo
nechci říct prostě good-bye
je to tak dlouho
radši budu tvoje víla
točící se kolem alkoholu ve skříni
než cizí tanečnice točící se kolem tebe
chci bejt tvoje
když tvoje prsty krouží po mojí kůži
miluju ten pocit bezpečí
skoro sem zapomněla
že jednoduchost je ve všem
co nás opouští

*

velký okno
velký modrý závěsy
a parapet na kterym sedim
sleduju ulici
a zjišťuju že noční město má svý kouzlo
pro mě je ale důležitější prázdnej chodník
kdy pochybuju že bez tebe vydržim

*

...seděl's tam..obklopenej všma lidma..rozcuchaný vlasy a kouzelnej úsměv... v očích trochu smutku i radosti. tričko england. nevěděla sem, že si to ty. moje možná láska...

*

nemůžu chodit
nemůžu spát a nemůžu žít
bez tebe je to prostě jinak
všechno v mý mysli ze bez tebe zbláznilo
přecházím silnici a vteřinový stopy v opuštěnejch loužích
mi šeptaj že už to nevydržim

*

*
milován
a já sem milující duše
a mezi prsty mám zapletenej svůj život
když mě chytneš za ruku
.

seš šťastnej?
chci bejt tvoje princezna
a neřikat good-bye
zastavit se před výlohou a připadat si jako
němá stránka vyznání

*

*

love is dance.

když tvoje prsty krouží po mojí kůži
sem nejhorší tanečník

*
good-bye
Autor embryo v hlave, 28.08.2008
Přečteno 282x
Tipy 12
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Myrja, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, už ne pernikova princezna, W.O.K.O.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká.)

04.02.2009 21:21:00 | Netty de Touvenell

líbí se mi

28.08.2008 19:05:00 | Myrja

Jako malej snímek vystřiženej z Dirty Dancing..

28.08.2008 15:07:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí