Maminko...

Maminko...

Anotace: jednou budu jiná, ale v lecčem možná stejně stejná, jako ona

Vždyky jsem Tě milovala,
i když máš tolik chyb, které jsem ze
srdce tolik proklínala, snažila se
je ignorovat.
Když jsi mě naposledy dala najevo,
jak moc se Ti podobám a jsem stejně tvrdohlavá,
řekla jsi: "Seber se a vypadni!"
Tak jsem se sebarala. A šla.
Teď se k Tobě vracím ráda, i když jen na kafe.
Častokrát jsem říkala, že Tě nenávidím.
Stále to v sobě mám. Ale, mami, miluju Tě.
Autor picesle, 28.08.2008
Přečteno 524x
Tipy 2
Poslední tipující: melebele, Čarokrásná dívka od vedle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo, nejednou jsme jim nadávaly, ale pořád je budeme mít v srdíčku. Moc pěkný

28.08.2008 13:56:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí