Zrada kamaráda

Zrada kamaráda

Anotace: ...Život si s náma hraje a my nemůžeme vyhrát... Je to nerovnej boj ale musí se to vydržet... Vše je relativní i takovej pojem jako kamarádství...

Zradil někdo někdy vás,
slýchali jste někdy ten kamarádskej hlas,
hlas netvora v lidském tvoru,
co zrůdnosti nepatří ani do hororu?

Já takovou jednu stvůru znám,
pane ďábel, s radostí ji pošlu k vám,
ta sketa s holkou srdce mého spala,
do očí už se mi ani nedívala.

Zrada ta bolí jako ďas,
jako v tom mžiku co eunuch přijde o ocas,
kéž by tím kleštencem byl on,
a i on přišel by o ohon.

Za vymáchanou by dostal teprv dost,
a už bych na něj neměl zlost,
nikdy neudělal by to už,
už nikdy by nebyl pravej muž.

Jsem zastáncem rčení oko za oko,
zub za zub a boule za boule,
ale takováhle zrada kamaráda jako,
tak to už je vážně i o koule.

Furt na tebe svině podlá zlost já mám,
buď rád že na tebe ale nic nechystám,
tak se teda měj,
a honitbu si užívej...

...Ještě je tam máš,
ale bacha, dostávám chuť na guláš.

P.S.:
Vím že eunuch klobásu svou ve svých gatích má,
a že jen kulkama o sebe už necinká...
... ale rým je rým...
Autor t3st, 29.08.2008
Přečteno 528x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to by me zajimalo kdo je vinikem ? :-]

05.09.2008 14:02:00 | Jan Střelec

I to se stává..a taková, je podlá zrada..:o(, ale jako téma zajímavě zpracované.

01.09.2008 22:49:00 | labuť

Mila LadyLoba,
stále trvá moje zloba,
nikde se nepíše že ta dívka je má,
ale mého srdce, že to po ní vždy zaplesá.

Je to o dost složitější,
řešit tady to nema ceny,
chápu není to téma nejkrásnější,
příště napíšu o jidelním meny :o)

30.08.2008 11:36:00 | t3st

báseň hezká,

avšak jestli "tvou" holku neznásilnil
tak proč bys jenom jeho vinil ?
nejspíš ta holka nebyla tvá
nemůžeš vlastnit člověka :-/

29.08.2008 14:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí