pocit

pocit

Anotace: mysl zapomněla, srdce pomatuje

Dnes se mi snad ani nechce žít,
tak proč takhle snít?

Já mám velké přání
a to bez ustání.
Zapomenout bych chtěla
na to, jak se přibližovala naše těla.

Na to, jk jsme se líbali
a něžně hladili.

Na to, jak jsme se smáli
i na to, jak jsme se lehce rvali.

Byli to krásné roky
byla to souhra,
byli to dlouhé kroky
byla to výhra?

To pán Bůh ví,
teď už se to nikdo nedozví.
Autor Ela_mela, 30.08.2008
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Actafool
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně chceš zapomenout?!

04.09.2008 16:56:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí