Laciná*

Laciná*

Anotace: <nothing>

V uších mi zní
smích pouličních
prodavačů lásky,
a v kapse mi chrastí
pár drobáků na bus.

*Jsem nedopočítaná
rovnice s jednou neznámou.
/A zbývá jen dosadit./

Naučím nás lhát
dešťovejm kapkám
a našim mámám.
/Tak jako ony lhaly nám./

A dneska nepůjdu spát.
Budu počítat
ovečky ve tvejch očích,
a litovat
vlastních rozhodnutí.

*Možná…
Autor colorka, 01.09.2008
Přečteno 293x
Tipy 16
Poslední tipující: Grungerr, jiljovský, Tymi14, Bíša, Psavec, Myrja, Holis, Churry, enigman, saddova, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tahle se ti moc povedla...

05.09.2008 16:18:00 | Tymi14

I já se přidávám ke kolektivní chvále.

01.09.2008 21:20:00 | Psavec

souhlas s WW..sedla...pekne obraty, tipas

01.09.2008 14:26:00 | saddova

...ta mi sedla,dík

01.09.2008 12:47:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí