Proč mě trápíš osude..

Proč mě trápíš osude..

Anotace: Co dokáže jeden rok. Kdy smrt mi vzala hříbátko Codyho a teď mi odvezli i jeho maminu Centralínu:(

Země studí mě do nohou,
cítím bolest, tlukot srdce
a ránu mám rozdrásanou.

A je zvláštní,
že nemám strach
ale nemám ani sílu
jen padám
k zemi,
padám
na kolena.

Hlavu sklopenou
oči utrpení,
bezmoci a slz.

Hrdlo tak sevřené
chci křičet,
však ani hlásku nevydám.

Odvezli ji,
okradli mé srdce
i když měli právo
a mě nezbylo nic,
jen vzpomínky,
na vznešené tělo,
na hrdost koně.
Autor Jean89, 01.09.2008
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je mi to velmi líto...

01.09.2008 22:26:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí