. . . nevím proč . . .

. . . nevím proč . . .

Anotace: - Květy černého bezu -

Sbírka: Intimní sdělení

°°

je to zvláštní . . .

lítost v beznaději
(uvadlé květy)
smutek
na práh dnů
kladete mi
seschlé růže
a mžení
slz
soustrast
namísto úsměvů
ztuhlé masky
. . . bolesti . . .

Petruška ukládá hrníčky
oušky ven
stojí na židli
Jeník s utěrkou podává
Jsme po snídani
a užíváme si příjemného rána
než půjdeme prožít další den

. . .

Děti!
Dnes pro vás přijde chůva . . .
Ano tatínku
my víme . . .

. . .

Jedeme ulicemi
u školky vyběhnou na trávník
drží se za ruce
mávají . . .

. . .

Na večer chystám překvapení
Uděláme si malý výlet k jezeru
Usadím je do lodě
a poplujeme až tam
odkud je západ slunce nejkrásnější
Počkáme do setmění
a budeme spolu rozžíhat hvězdy

Život je přece jen krásný . . .

°°
Autor rolon, 02.09.2008
Přečteno 294x
Tipy 19
Poslední tipující: Noc17, Lorraine, poustevník Jirka, ona, vapiti, Lota, Myrja, spare, Romana Šamanka Ladyloba, igniss, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc hezky napsáno..přeji štěstíčko..

13.09.2008 08:35:00 | igniss

Moc a moc pěkná! :-))
Není nad rodinu...

10.09.2008 08:33:00 | poustevník Jirka

krásně si sebe užívejte :o)

02.09.2008 21:44:00 | Myrja

něžná

02.09.2008 15:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí