D+Ě+D+A

D+Ě+D+A

Anotace: Oběsim se, aspoň vám tady nebudu překážet!

Děda k nám přišel na oběd
a povídá nám o sobě.
Hlavně o noze, že ho bolí,
že chození s ní těžký je
a že už nemá daleko do mrtvoly…

„Nelituj se a radši jez!
Na talíři ti stydnou játra,
tak dost řečí a ať ti chutná!“
Ta skutečnost je totiž smutná,
že vnímáš jen, jak chátráš…

Ale co… Jakej budu já v tom věku?
Až půl století uteče,
pak třeba večer co večer
budu taky po dávce léků
svýho psa hladit za hřbetem,
přepínat z Novy na ČT,
z ČT na Primu, po Primě Nova
a celý znova…

A když mě moje děti vzácně pozvou k obědu,
přemůžu se, zamknu psa a vyjedu…
Autor china white, 02.09.2008
Přečteno 513x
Tipy 12
Poslední tipující: chicacheca, DNA, Tsuki, Holis, Veru, PrincessOfTheNight, lecrecia, Romana Šamanka Ladyloba, Marfuša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tady jsem se zastvil:o)ST

02.09.2008 20:21:00 | Holis

Je to smutný...vídám to taky. Nejenom doma, ale i u nás v nemocnici...

02.09.2008 19:46:00 | Veru

Perfektní básnička. Stáří bručí - všechny kolem mučí.

02.09.2008 16:36:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí