Svobodná mysl

Svobodná mysl

Anotace: Pozvedni rozhovory hluboko do své fantazie.

Jak tvá duše pláče slyším
tak se do ní zaposlouchej
tvé zoufalství cítím
tu veškerou ztrátu emocí

Dovol sama sobě jít
dovol sama sobě jít
dovol svým pocitům se ukázat

Pozvedni rozhovory
hluboko do své fantazie
nalaď se na osamělé hlasy
mluví svým vlastním způsobem

Dovol sama sobě jít
dovol sama sobě jít
dovol své duši růst

Vystup ze své klece na jeviště
nadešel čas hrát svou roli
svoboda čeká
otevři brány
celé své nitro otevři
svoboda je stav mysli

Ochutnávám padající slzy
ta hořkost tvého volání
toužící po volnosti
citové nezávislosti

Dovol sama sobě jít
dovol sama sobě jít
dovol svým pocitům přetékat
Autor Quoman, 02.09.2008
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí