Ustýskaná

Ustýskaná

Anotace: Tak to bývá.

Dala jsem ti dala,
dala do vínku
nažehlenou letní
dívčí sukýnku.
K tomu neděli
a také každý svátek,
nikdy nepotká tě
žádný černý pátek.

Chci za tebe dýchat,
neštěstí smést z cesty,
trny trhat holou rukou,
těšit se z nevěsty.
Nechci vidět tvoje slzy,
jen ty od radosti.

Děcko moje drahé,
mé pozemské všecko,
tvůj hlásek zní z dálek.
Albánie, Řecko
- touláš se mi světem,
už tě sotva vídám.
Na tvůj psací stolek
pohlednici přidám.
Autor Teop, 03.09.2008
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Sana.sorrow
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láskyplná báseň... krásná... :-)

28.09.2008 22:27:00 | Lady Ungrasped

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí