Tiché přání

Tiché přání

Anotace: ... co bylo bylo ... teď už bude líp ...

Dvakrát jsi naději ztratila
dvakrát jsi svět proklínala
prvně žal v slzách jsi topila
víru v dny příští upínala

pro květ co ani nespatřil svět

Podruhé křehkou babočku
přivinout k sobě toužilas
aspoň na malou chviličku
víc než-li jedenkrát nesmělas

uchopit její drobounkou dlaň

Vyslechla sotva pár
máminých vět
dotkla se srdce
opustila svět

bojovat o život nemohla víc

Dvě hvězdičky malé v nebi
teď zpívají pro tvou duši
že pod srdcem zázrak nosíš
slzičky z tváří pomalu suší

Ve dne, v noci, stále
dvě sestřičky drží stráž
chrání poklad nejcennější
dítko jež očekáváš

Já také přání tiché přidám
ať smutek se ti vyhýbá
ať brzičko v náruči tvé
děťátko se kolíbá
Autor Sandra_T, 03.09.2008
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: Špáďa, hezule, Bíša, Myrja, Holis, babišta, Květka Š., Duhová, Churry, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

bulím :o((

03.09.2008 19:47:00 | Myrja

Je v ní mnoho bolesti, ale i naděje a štěstí a to je dobře..líbí :o)

03.09.2008 14:53:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí