Anotace: na mě jsou nejkrásnější oči velké a černé

V černé barvě duše bílá,
co se ve mě asi skrývá?
Napovrchu sněhová vločka
uvnitř krásná......kočka

Oči černé jak uhlí v pekle
někdy působí trochu vztekle
jimi moje srdce kouká na svět
umí říci spousty krásných vět

Tak se mi do nich podívej
chvilku si se mnou povídej
Autor JOLINAR4, 04.09.2008
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: ni.va, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí